07-03-2017, 12:46 PM
Selamlar, saygılar. WTSupport adına hazırlamış olduğum bu makaleyi sizlerle paylaşıyorum. :sapka: Öncelikle bu çiftlik oyununda herhangi bir ödememezlik söz konusu değildir. Zaten 1 dakikalık giriş yapıcaksınız, bekleyeceksiniz bir bakmışsınız günde 100 TL kaldırır duruma gelmişsiniz. Siteyi bilmeyenler Google'a ütopya yazarak kolayca ulaşabilirler.
1- Siteye Kayıt oldum? İlk ne yapacağım?
- Öncelikle size verilen 100 Ütopya ile bir saf inek alıcaksınız.
2- Aldım da çok az üretim yapılıyor tıkandım kaldım.
- Sabredin, bu oyunda sabrederek para kazanabilirsiniz. Süt her 100 Litreyi aştığında satın. 2 saatte bir oyuna girip bonusları alın. 100 Ütopya olana kadar aynılarını tekrar edin.
3- Peki, 100 Ütopyam oldu ne yapacağım?
- Saf inek alın, 59 tane saf ineğe ulaşmanız gerekiyor. Bu işlem maksimum 1,5 ay sürecektir.
4- Çok yorucu bir maraton sonunda 59 tane saf ineğe ulaştım, devamını anlatır mısın?
- İşte şimdi olay döngüye dönüyor. Bundan sonra yapman gereken tek şey önceki yaptıklarını tekrar etmek. Günde 200 TL kazanana kadar bu işlemi yapmaya devam et. Maksimum 1 yılda oyundan alacağınız bütün para yani 2000 TL'yi alabilirsiniz.
Benden bu kadar arkadaşlar her şeyi kısa ve öz anlattım. Bir sıkıntınız olduğunda bir yere yorum bırakın. :stop:
1- Siteye Kayıt oldum? İlk ne yapacağım?
- Öncelikle size verilen 100 Ütopya ile bir saf inek alıcaksınız.
2- Aldım da çok az üretim yapılıyor tıkandım kaldım.
- Sabredin, bu oyunda sabrederek para kazanabilirsiniz. Süt her 100 Litreyi aştığında satın. 2 saatte bir oyuna girip bonusları alın. 100 Ütopya olana kadar aynılarını tekrar edin.
3- Peki, 100 Ütopyam oldu ne yapacağım?
- Saf inek alın, 59 tane saf ineğe ulaşmanız gerekiyor. Bu işlem maksimum 1,5 ay sürecektir.
4- Çok yorucu bir maraton sonunda 59 tane saf ineğe ulaştım, devamını anlatır mısın?
- İşte şimdi olay döngüye dönüyor. Bundan sonra yapman gereken tek şey önceki yaptıklarını tekrar etmek. Günde 200 TL kazanana kadar bu işlemi yapmaya devam et. Maksimum 1 yılda oyundan alacağınız bütün para yani 2000 TL'yi alabilirsiniz.
Benden bu kadar arkadaşlar her şeyi kısa ve öz anlattım. Bir sıkıntınız olduğunda bir yere yorum bırakın. :stop: