Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SmackDown 2012 > 2013
Merhaba arkadaşlar 1 istek istiyorum Smackdown istek istiyorum Linkini atın yeter yaparsanız çok makbule geçer.  :melek:
1
Merhaba,

Smackdown firması THQ bilgisayar için oyun yapmayı bırakmıştır. 2013,2014'ü bilgisayarda açmak için emülator gereklidir. Onun dışında 2011 yada 2012 var ancak sanki aceleye gelmiş gibi yapılmış, çok kötü. İsterseniz upload edeyim yinede..
Ara
(11-05-2014, 04:24 PM)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Smackdown firması THQ bilgisayar için oyun yapmayı bırakmıştır. 2013,2014'ü bilgisayarda açmak için emülator gereklidir. Onun dışında 2011 yada 2012 var ancak sanki aceleye gelmiş gibi yapılmış, çok kötü. İsterseniz upload edeyim yinede..
Sevinirim upload ederseniz hatta dosyalarıyla skype'tan adsanız çok makbule geçer.

Atamam derseniz Link upload edin 

Galiba PC'den para kazanamayınca ve Kaan abi 2015 daha kötü emin ol Smile 

Ve biraz resim fln atarsan çok sevinirim.
1
Şuan bir oyun download ediyorum. Bitsin atarım yada yarın okul çıkışı anında konu açarım.
Ara
(11-05-2014, 06:40 PM)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şuan bir oyun download ediyorum. Bitsin atarım yada yarın okul çıkışı anında konu açarım.

Hocam atabillecekmisiniz  :neydi:
1
(11-06-2014, 03:17 PM)Ceiron Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-05-2014, 06:40 PM)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şuan bir oyun download ediyorum. Bitsin atarım yada yarın okul çıkışı anında konu açarım.

Hocam atabillecekmisiniz  :neydi:

çok özür dilerim bilgisayara yeni oturdum.
Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping