Son Konu
Forumun en güncel tartışmaları
Bugünkü aktif konulara göz at
Konulara Git
Oyun Tanıtım
Yeni oyunlar ve topluluk incelemeleri
Oyun tanıtım bölümüne göz at
İncele
Duyuru
Turnuva ve etkinlik duyuruları
Son duyuruları kaçırma
Duyurular

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ex-DP Sezonu Açıyor!
/users/wtsupport/avatars/avatar_274.jpg?dateline=1491148353
RedOx Erbaş
04-28-2017, 01:30 PM, #36
/users/wtsupport/avatars/avatar_274.jpg?dateline=1491148353
Gönderi
Erbaş
0
Rep
woxic-696x464.jpeg
Ülkemizin Avrupa’daki temsilcilerinden, hala kendine yeni bir organizasyon arayan ex-DP takımı, The Adria Masters 1. Sezonu B grubunun açılış maçında bugün Sırbistan’ın Squared takımına karşı oynayacak.

Turnuvada 16 takım 4 grup halinde yarışacak ve play-off’lar sonucunda 19 Mayıs tarihinde bitmesi planlanan turnuvada ilk 3’e giren takımlar The Adria Masters Finalleri‘ne gitmeye hak kazanacak. Temsilcimiz B grubunda SquaredOutlaws ve Budapest Corvini takımlarına karşı mücadele verecek. Turnuvanın grup aşaması ikili eliminasyon sistemiyle bo3 formatında maçlarla gerçekleştirilecek olup, play-off’lar ise tekli eliminasyon sistemi kullanılarak yine bo3 formatında olacak. Şahsen TuGuX ile çok daha güçlenen temsilcimizin ilk aşamada play-off’lara çıkacağını düşünüyorum.
Başta da bahsettiğimiz gibi temsilcimizin ilk maçı bugün, Türkiye saati ile 14:00’da Squared takımına karşı olacak. Bütün turnuvalardan çekildikten sonra bu turnuvayla bir anlamda geri dönüş yapan ex-DP’nin hem bu kısa “mola”da neler yaptığını görmek açısından, hem de turnuvaya sağlam bir başlangıç yapmak açısından önem arz eden bir mücadele olacak. 
users/wtsupport/avatars/avatar_1.jpg?dateline=1764011014
Ciri Root
04-28-2017, 01:50 PM, #5,678
users/wtsupport/avatars/avatar_1.jpg?dateline=1764011014
Gönderi
Root
0
Rep
Teşekkürler
#5,678

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi