|
Sitenize Sohbet (cheatbox) plugin'i ekleyin...
|
|
ufufuk
Erbaş
01-20-2015, 06:17 PM,
Gönderi
Erbaş
0
Rep
Evet Arkadaşlar;
forumumuza sohbet (cheatbox) eklemek bu adımları için adımları takip edin. (com.nu alan adına göre anlatıyorum) Kod: YAZILI ANLATIM;1.ilk önce com.nu alan adına kayıt olu 3.web alanı oluşturmak için' e tıklayalım 4.proje adını yazalım (istediğini yazabilirsin)-türkçe kelimelerden bazılarını kabul etmeyebiliyor 5.katagorilerden birini seçin 6.Alan adını girin-türkçe kelimelerden bazılarını kabul etmeyebiliyor... 7.girdikten sonra üstüne tıklıyoruz 8.Tıkladıktan sonra altta web alanı var 9.ordan ftp yazan yerdeki bilgiler bizim filezilla bilgilerimizdir-ftp programını indirerek yapabilirsiniz 10.devamı halletmek için; Kod: http://tr.mybbdepo.com/changuondyu-chatbox-sohbet-plugin-konusu.htmlgiriyoruz ve işi bitiriyoruz halledemeyenler bana ö.m'dan ulaşssın...[b][/b] Kod: RESİMLİ ANLATIM;1. Kayıt olduktan sonra ''yeni proje'' diyelim ve web alanı oluşturmak için' e tıklayalım... Kod: Resim;![]() 2.proje adını yazalım (istediğini yazabilirsin)-türkçe kelimelerden bazılarını kabul etmeyebiliyor ve katagorilerden birini seçin Kod: Resim;![]() 3.Alan adını girin-türkçe kelimelerden bazılarını kabul etmeyebilir arkadaşlar... 4.girdikten sonra üstüne tıklıyoruz... 5.Tıkladıktan sonra altta web alanı var ve ordan ftp yazan yerdeki bilgiler bizim filezilla bilgilerimizdir-ftp programını indirerek yapabilirsiniz... Kod: Resim;![]() Resimlerin Hepsi Bana Yani ufufuk'a Aittir.
1
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi