|
[ZULA] Tüm Karakterler ve Açıklamaları
|
|
Ciri
Root
10-12-2014, 01:37 PM,
#5,678
Gönderi
Root
0
Rep
ZULA GLADYO (KIRMIZI TAKIM)
Gladyo'nun tim lideri Ivan Vasilyev. "Kurtlarla arkadaş ol, ama elinden baltayı bırakma" ![]() Gladyo'nun İtalyan kontratlı askeri ,ateş gücü yüksek, "Seri" lakaplı Roza Battaglia "Türk erkekleri lokum gibi, vurdukça vurasım geliyor, hepsi de kolay lokma." ![]() Gladyo timinden çılgın motorcu Alonso Vargas. "Geri sayım başladı Demir! Tik tak, tik tak..." ![]() Gladyo'dan İngiliz eski SAS komandosu, keskin nişancı Edward Moore. "Beş çayında yediğim kurabiye bile senden daha serttir Eşref." [Admin'in yani Benim Favori 2 Karakterimden Biri] ![]() Gladyo timinden "Kamyoncu" lakaplı Robert O'Bannon. "Şahin çok konuşuyorsun ama henüz bir icraatınızı görmedik." ![]() Gladyo'nun Mossad'dan atılan, "Goril" lakaplı askeri Larry Silverstein. "Bak buraya yazıyorum Demir, senin için verildi emir!" ![]() ZULA TAKIMI (MAVİ TAKIM)
Gladyo ile mücadele eden Zula'nın tim lideri Demir Erez. "Namlunun ucunda yaşasak da, namlunun arkasında öleceğiz." ![]() Zula timinden, Karadeniz fırtınası Yunus Şanlı. "Koş bakayum, mermiden hızli misun?" ![]() Zula'nın efesi Eşref Dayı. "Yiğidin bıçağı körelmez, çünkü zalimle bilenir." ![]() Zula'nın Çeçen kartalı Şamil Dudayev. "Ölecek kadar yaşlı, savaşacak kadar genciz" ![]() Zula'nın seymeni Şahin Kılıç. "Piyer, saçma sapan konuşma la!" ![]() Zula'nın gazisi Recep Arslan. "İçimdeki ateş ne sevgi ne aşk, içimdeki ateş intikam." ![]() Zula'nın deli fişeği, Diyarbakırlı Azad Kara. "Kardeş kanı döktüren, dağda solucandan öteye gidemeyen kahpe Gladyo! Sonun benim elimden olacak köpek! " ![]() Zula'nın gözü kara delikanlısı, "Façalı" lakaplı Cengiz Kaya. "Ölüm benim kaderim ama kimleri yanımda götürürüm, işte orası Allah Kerim!" ![]() Lütfen ALINTIDIR diye belirtmeden KAYNAK ekleyin. İlla site adresini mi yazalım?? (Ç)alıntı yapmayın.
#5,678
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi