|
Bildirim Paneli Aktifleştirilmiştir.
|
|
Ciri
Root
06-07-2014, 07:46 PM,
#5,678
Gönderi
Root
0
Rep
Merhaba WTSUPPORT Sakinleri,
Sizlere Daha Kolay Hizmet Sunabilmek İçin BİLDİRİM PANELİNİ Aktifleştirmiş Bulunmaktayız. Öncelikle Görselimiz; ![]() Resimde de Gördüğünüz Gibi Gerçek Bir Ödeme Bildirim Panelidir. Tek Farkı TL/Lira Yerine Mesaj, Konu Olmasıdır. Bunu İleride Açıklayacağım. Şimdi Panelden Bahsedeyim. Kullanıcı Adı: Sizin Foruma Girerken Kullandığınız Adınızdır. Adı-Soyad: Gerçek İsminiz ve soyisminizdir. Ödenen Miktar: Kaç Mesajınız Var, Kaç Konu Açtınız Girmeniz Gerekir. Bir Adet Girilmesi Gerekir(15 Konu Gibi.) Ödediğiniz admin: Burayı Es Geçiyoruz. Bildirim Formu Sadece Bana Gelecektir yani Sadece Benim Adım Var. Aldığınız Ürün: Şimdilik 3 Seçenek Vardır. Hile, Üyelik, Ekstra. (Cold Hack = Hile, Gold = Üyelik, Kullanıcı Adı = Ekstra) Burayı Açıklamak İsterim Çünkü Hemen Altındaki Bölüm de Burayla Alakalı. Diyelim Cold Hack Almak İstediniz. Alttaki Açıklama Bölümüne "Cold Hack Almak İstiyorum" Demeniz Yeterlidir. Gold Üyelik Almak İstiyorsunuz; "Gold Üyelik Almak İstiyorum" Demeniz Yeterlidir. Kullanıcı adı değiştirmek İstiyorsunuz; "Kullanıcı adımın xxxx Olmasını İstiyorum" Demeniz Yeterlidir. Burada xxxx Yerine Yeni Kullanıcı Adınızı Giriniz aksi Halde Mesajınızı yok sayarım. Bildirim Paneline Gitmek için Tıklayın Saygılarımla..
#5,678
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi