|
Lego Marvel Full
|
|
SizinForum
Erbaş
04-29-2014, 02:43 PM,
Gönderi
Erbaş
0
Rep
Anlatım BAna Aittir
![]() :hk: LEGO Marvel Super Heroes video oyunu, Marvel dünyasının karakterleri, aksiyonu ve araçlarını, LEGO’nun yaratıcı dünyası ile birleştiriyor. İntikam ile dolu Loki ve galaksileri yiyen Galactus’un açlığına karşı durabilmek için Nick Fury, Iron Man, Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine ve Marvel Evrenindeki diğer kahramanları yardıma çağırır. işte biz de bu tehlikeye dur demek için mücadele ediyoruz. LEGO Marvel Super Heroes’da oyuncular favori karakterleri Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki ve Galactus gibi Marvel Evreninden 100’den fazla karaktere ulaşabiliyor. Oyunda, göz alıcı karakter yetenekleri, aksiyon dolu anlar, epik savaş sahneleri, bulmacalar ve LEGO esprileri ile dolu özgün bir hikaye oyuncuları bekliyor. :bilgi: Tür: Macera Platform: PC [color=#FF4500]Boyut: 6.17 GB Crack: FLT Tarih: 22-10-2013 Kaynak: Zamunda Dil: İngilizce ![]() ![]() ![]() ![]() :fragman: ![]() Minimum Sistem Gereksinimleri: Bilgisayar Gerekli: 100% DirectX 9.0c uyumlu bilgisayar İşletim Sistemi Gerekli: Windows XP, Windows Vista veya Windows 7 (Windows 8 çok işleri, listede olmasa da) İşlemci Gerekli: Intel Core 2 Duo @ 2GHz veya AMD Athlon 64 X2 3800 + - 2 * 2000 Mhz Önerilen: Dört çekirdekli CPU@2.7 GHz Bellek Gerekli: 1GB RAM Önerilen: 4 GB RAM Grafik Kartı Gerekli: NVIDIA 7600, 7800, 8xxx veya daha iyi, ATI 1950 veya daha iyi Önerilen: NVIDIA GF 460 veya daha iyi; ATI Radeon HD58xx veya daha iyi (benim eski GTX 560Ti çalışıyor) Ses Kartı Gerekli: 100% DirectX 9.0c uyumlu Ses Aygıtı Sabit disk alanı Kurulum boş sabit disk alanı 8GB gerektirir. DVD-ROM Gerekli: DVD-ROM sürücüsü Tavsiye edilen: 8X Speed DVD-ROM sürücüsü Giriş Cihazı Gerekli: Klavye ve fare Önerilen: Altı Düğme Dual Analog Gamepad (AKA kablosuz 360 kontrolör) DirectX bu veya daha güncel bir sürümü kadar zaten yüklü değilse, Microsoft DirectX 9.0c (Mart 2009) birlikte oyun ile yüklenir. :dgr:
1
Ciri
Root
04-29-2014, 03:02 PM,
#5,678
Gönderi
Root
0
Rep
Bu LEGO Kendini Bilgisayar Oyunları Sektöründe Geliştiriyor Git Gide..
#5,678
#SonTurk
Uzman Çavuş
09-26-2014, 07:38 AM,
Gönderi
Uzman Çavuş
0
Rep
Eywallah Junyır Hero
1
|
|