Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bölüm Kuralları [ 2014 - Okuman Gerek ]
Bu bölümde sadece ve sadece hile ve bug paylaşımları yapılacaktır. Bu bölümle alakasız konular kapatılacaktır.

Daha Önce Açılmış Konuları Lütfen Bir daha Açmayınız. Açılan Konular Yeterince Açıksa Bir daha O konuyu Açmanın Lüzumu Yok Lütfen Açmayınız.
Birde Bunu Yetkili Olmak İçin Yapıyorsanız Hiç Yapmayın. Bu tarz konular direkt olarak kapatılacaktır.

Gereksiz Konular Lütfen Açmayınız.Gereksiz Konular Açarsanız Forum Çöplük Gibi Olur Sonra Bu Konuları Kapatılır Tüm Konular Kapalı Görmek Hiç Hoş Görünmüyor.2 Kelimelik Konular Açmayınız Mesela Bana Hile Verirmisiniz Diye Konu Açarsanız direk kapatılır unutmayın çalışan hileler her zaman en üst sıralardadır.

Reklam Yapmak Yasaktır Asla Denemeyiniz Anında Banı Yer Oturursunuz.Lütfen Reklam Yapmayınız

Lütfen Argo,Hakaret,Küfür Vb. Kelimeler Kullanmayınız. Küfür Ve Argo Kullanmayınız Wolfteam hile Bölümünde Çok Görülen Şeylerden Biride Bu. Cezaları Var Bunların Forum Kurallarından Bakabilirsiniz. Lütfen Küfür Etmeyiniz.. Sonra Çok Pişman Olursunuz.

Wolfteam Hile Konu Kapatılma Sebepleri

Bazı arkadaşlarımız kuralları okumadan konular açıyor tabii bizde kurallara uymadığı için gereken işlemleri yaparak konuyu kapatıyoruz.

konunuz bu maddelerden her hangi birisine bile uymasa konu kapatılacaktır

Maddeler :

1- Açacağınız konu daha önce açılmamış olması lazımdır , Konu açmadan önce arama motorunu kullanınız .
2- Konu içeriğinizde reklam olmamalıdır.
3- Konunuzda küfür , argo vb gibi ifadeler olmamalıdır.
4- Yardım konusu açılmamalıdır.( WT Soru Cevap Bölümüne Açınız. )
5- Konunuz sadece resim , videoya içermemelidir.Ekstra Anlatım vs. Yapın. (WT Resim & Video Bölümüne Açınız. )
6- Hesap satma, alma , bedava çarlar gibi konular açmayınız. ( WT Hesap Alım Satım Bölümüne açınız )
7- Hikaye konusu açmayınız ( Wolfteam Hikayeleri bölümüne açınız. )
8- Kılavuz konusu , XXX serverine kayıt olma indirme veya altınla alınan eşyalar vb gibi konular açılmamalıdır. ( WT Genel Bilgi bölümüne açınız. )
9 - Bilgilendirici veya çözümlü konular açmayınız. Örnek : Sunucu kesilmesine çözüm ( Bu tarz konular WT Soru Cevap bölümüne açılmalıdır )
10- Konu kasmak için gereksiz konular açmayınız..
11- Bölüme ilgisiz , boş konu , Reklam içeren konular açmayınız .
12- paylaşacağınız hilede şunlar kesinlikle olmalı düzgün bir link , virüs total , videolu kanıt ve düzgün bir anlatım .
13-Referanslı(Ref'li) link vermek yasaktır.

Kurallar İçin "Alexander Graham Bell" Teşekkürler
Ara
Teşekkürler.
1
Ara
teşekkürler
Ara
Teşekkürler.
1
Rica Ederim.
Ara

Hızlı Menü: