12-02-2013, 08:16 PM
Merhaba Arkadaşlar.. Sizlere Siteye Yeni Eklenen Bir Özelliği Göstericem; Sosyal Gruplar.. Geçelim Soru-Cevap Bölümüne..
Sosyal Gruplar Nedir?
Sosyal Gruplar Sizlerin Kendi Aralarında Kurduğunuz Grupları Forum Üzerindeki Diğer Kullanıcılara İletme Yoludur.
Nasıl Yani ?
Siz Kendi Aranızda Bir Grup Kurun. Örneğin Avril Lavigne Severler Grubu Olsun. Bunu Bir Kişi Kuruyor.. Yani Başkanınız Oluyor. Sonradan Siz Konuyu Falan Açıyorsunuz, İmza Resimlerini, Rankları vs Ayarlıyorsunuz. İlla Rank Olacak değil ancak en az 2 İmza Şarttır. Ardından Başkan Eğer Sizi Gruba Alacaksa İmzayı Kullanıyorsunuz. Eğer Grupta Değilseniz ve İmzayı Kullanıyorsanız Cezalandırılacaksınız.
Kısaca Böyle Diyeyim.
Kimler Grup Kurabilir?
Adminlerde Dahil Herkes Grup Kurabilir. Kısıtlama Yoktur ancak Bir Kullanıcı en fazla 3 Grupta Bulunabilir.
Kuralları Nelerdir?
>İki Grup Birbirine Laf Atamaz.
>Siyasi, Terör Örgütü vb. Grup Yasaktır.
>Gruplarınızda +18 Resim Bulundurmak yada Grup İçinde Küfürlü Konuşmak Yasaktır.
>Başvurularınızı Grup Başkanlarının Açtığı Konulardan Yapın. Ben xxx Grubuna Katılmak İstiyorum Diye Konu Açılamaz.
>Grup Başkanlarını Tehdit Etmek 3 Günlük Ban Cezasıdır.
>Grup Üyesi İstediği Zaman Gruptan Çıkabilir.
>Grupta Bulunacak Yetkililer;
1 Başkan
1 Başkan Yardımcısı
2 Görevli
Şeklinde Olmalıdır.
İyi Günler, Edward
Sosyal Gruplar Nedir?
Sosyal Gruplar Sizlerin Kendi Aralarında Kurduğunuz Grupları Forum Üzerindeki Diğer Kullanıcılara İletme Yoludur.
Nasıl Yani ?
Siz Kendi Aranızda Bir Grup Kurun. Örneğin Avril Lavigne Severler Grubu Olsun. Bunu Bir Kişi Kuruyor.. Yani Başkanınız Oluyor. Sonradan Siz Konuyu Falan Açıyorsunuz, İmza Resimlerini, Rankları vs Ayarlıyorsunuz. İlla Rank Olacak değil ancak en az 2 İmza Şarttır. Ardından Başkan Eğer Sizi Gruba Alacaksa İmzayı Kullanıyorsunuz. Eğer Grupta Değilseniz ve İmzayı Kullanıyorsanız Cezalandırılacaksınız.
Kısaca Böyle Diyeyim.
Kimler Grup Kurabilir?
Adminlerde Dahil Herkes Grup Kurabilir. Kısıtlama Yoktur ancak Bir Kullanıcı en fazla 3 Grupta Bulunabilir.
Kuralları Nelerdir?
>İki Grup Birbirine Laf Atamaz.
>Siyasi, Terör Örgütü vb. Grup Yasaktır.
>Gruplarınızda +18 Resim Bulundurmak yada Grup İçinde Küfürlü Konuşmak Yasaktır.
>Başvurularınızı Grup Başkanlarının Açtığı Konulardan Yapın. Ben xxx Grubuna Katılmak İstiyorum Diye Konu Açılamaz.
>Grup Başkanlarını Tehdit Etmek 3 Günlük Ban Cezasıdır.
>Grup Üyesi İstediği Zaman Gruptan Çıkabilir.
>Grupta Bulunacak Yetkililer;
1 Başkan
1 Başkan Yardımcısı
2 Görevli
Şeklinde Olmalıdır.
İyi Günler, Edward