Evet. Forum Yavaş Yavaş Büyürken Bizde Yarışmaları Hazır Edelim dedik ve 1. Yarışmamızı Başlattık = Gold Üyelik Yarışması..
Gold Üye Nedir ?

Gold Üye Adından Az Çok Anlaşılacağı Gibi Altın Yani Özel Üyedir. Yetkileri Tabikide Vardır. Mesela Özel Bölümden Yararlanabilir,Üyelerden Üsttedir,Forumda Aynı Anda Açılmış Yardım/İstek Konularında Önceliklidir vs.
Rütbeye Nasıl Sahip Olurum.?
Öncelikle Konu Altına "Katılıyorum" Yazacaksınız. Ben Size Numaralar Vereceğim. Sonra Bu Numaraları İsimlerinizle Paylaşacağım.
Örneğin;
Edward = 23 numara
furikan = 8 Numara
xxxx = 46 Numara
Gibi. Sonra Çekiliş Sistemi Yardımıyla "Adaletli" Biçimde Çekilişi Yapacağız...
Direk Üye Olanlarda Yarışmaya katılabilir yalnızca "d.mod ve üstü" Yarışmaya Katılamaz..
Yarışma 7 aralık'ta sonlanacaktır.
Ödüller Sadece Rank mı ?
Tabiki de Hayır. Ödüller Şunlardır?
İyi Forumlar..
Gold Üye Nedir ?

Gold Üye Adından Az Çok Anlaşılacağı Gibi Altın Yani Özel Üyedir. Yetkileri Tabikide Vardır. Mesela Özel Bölümden Yararlanabilir,Üyelerden Üsttedir,Forumda Aynı Anda Açılmış Yardım/İstek Konularında Önceliklidir vs.
Rütbeye Nasıl Sahip Olurum.?
Öncelikle Konu Altına "Katılıyorum" Yazacaksınız. Ben Size Numaralar Vereceğim. Sonra Bu Numaraları İsimlerinizle Paylaşacağım.
Örneğin;
Edward = 23 numara
furikan = 8 Numara
xxxx = 46 Numara
Gibi. Sonra Çekiliş Sistemi Yardımıyla "Adaletli" Biçimde Çekilişi Yapacağız...
Direk Üye Olanlarda Yarışmaya katılabilir yalnızca "d.mod ve üstü" Yarışmaya Katılamaz..
Yarışma 7 aralık'ta sonlanacaktır.
Ödüller Sadece Rank mı ?
Tabiki de Hayır. Ödüller Şunlardır?
Kod:
1.ye 1 Aylık Gold Üyelik + 150 rep Puanı + 1 Ay sonunda Deneme Moderatör yetkisi
2.ye 1 haftalık Deneme Moderatör rank + 100 Rep puanı
3.ye 5 günlük deneme moderatör rank + 50 Rep Puanı
İyi Forumlar..
WTSUPPORT.10TL.NET YÖNETİMİ