Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WT Seri Kasma - Eşya Seçme Yolları
Merhaba Arkadaşlar ,

Bazı Arkadaşlarımızın Merakını Gidermek , Seri Kasma Yolları vb. Konularda işinize yarayabilecek birşeyler yazayım dedim.

Hızlı Rütbe Atlama :

1 - Kurt Kralı Şansı Alarak , KurtAvıR Modunda , 9 elin 5-6 sında kurt kralı olarak rakiplerinizi çok kısa sürede öldürebilirsiniz ( 6-7 li kombo çok rahat yapabilirsiniz.) Bu Sayede Çok Fazla GP Gelir. Ve insanların canı çoğalmadığından dolayı kısa sürede kesersiniz ve el biter. Gp'nizi Alırsınız.. ( En Seri Kasma Yollarındandır.)

2 - Eğer , Çok Sağlam Bir Kurt'unuz veya ekipmanlı bir karakteriniz varsa , 40 Puanlık Ölüm Oyunu Seri Kasar.
Ancak , Map'ı kısa ve öldürmesi daha kolay olduğundan " BIÇAK " Modunda kasılabilirsiniz.
-----------------------------------------------------------------------

Hızlı Kd Kasma :

- Özel Versiyon Karakteriniz varsa veya kurt'unuz sağlamsa , Kurtlu Ölüm Oyunu Veya Kurt vs. Kurt Oynayabilirsiniz. Karakteriniz mavideyse s2 Yıkımın'dada kd kasabilirsiniz. Ancak biraz daha yavaş kasarsınız.

* En Hızlı Kd Kasma Kurt ws Kurttur . Tabi Kurt'unuz sağlamsa ve İyi Oynamayı Biliyorsanız. .

---------------------------------------------------------------------

Güzel Seri ve Sağlam Silahınız Varsa (Elwrici , Msd , Etsr1 , Robinson gibi ) Varsa Kurt Avıc [ Karşı Atak ] Kesinlikle Oynayınız .

Yine Karakteriniz Varsa Full Ekipmansa

Uyku Modu. Kesinlikle Tavsiye Veya S2 Yıkım da Aynı Şekilde .

-------------------------------------------------------------------

SİLAHLAR
------------

Nakitli Olarak ;

Dükkandaki Elwrici MC ve ETSR-1 Çok iyi silahlardır.

◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙

KP Dükkanından ;

Gene Elwrici GL - ETSR-1 FLAME vs. gibi silahlar çok iyidir. Ancak 49.000 KP Fazla bir miktardır. ( KP Kutusu Açabilirsiniz. )

Onun Dışında C-95 AT iyidir. Ama Dükkanda serinin en iyisi C-95 SL vardır. SL Daha iyidir.
Ayrıca Z-36 AT Mükkemmel bir silahtır. Ancak kullanması biraz zordur. Çok Çok seri atar. Şahsen ben silahım yokken z-36 at ile çok iyi geçiniyordum..

◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙

Altın Dükkanından ;

Sz-550 SL Çok iyi silahtır. Ancak C-95 SL nin daha iyi olduğu kanaatindeyim.

Karşılaştırmada'da C-95 SL Daha üstün.

Dövme Olarak ;

Sırt Dövmesi Olarak Bence En iyisi ;

- Ejder Dövmesi (Düz) dür. Hem insan sg veriyor. Hemde Kurt'u Güçlendiriyor.

Savunma Açısından En iyi dövme seti " Ejder Altın Dövme Seti " dir.

Saldırı Açısından ; Rakiplerinizi Daha kolay öldürmek için

- " Aslan Dövmesi Sol Kol Bordo " dur. Saldırı Oranları Çok Yüksektir.

☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼

Size Yardımcı OLabildiysem Ne Mutlu Bana !

Not : Kesinlikle Alıntı Değildir. Kendi Ellerimle Emeğimle yazdım. Bir Yorum Yeter.

IPoineStar
Ara
Teşekkürler
1

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping