|
Wolfteam TR V.I.P + WALL + LAG Hilesi | Tek Link İndir - Hızlı İndir
|
|
Ciri
Root
02-08-2015, 09:12 PM,
#5,678
Gönderi
Root
0
Rep
![]() Wolfteam TR V.I.P + WALL + LAG Hilesi Merhabalar.. Sizlere Wolfteam TR'de Çalısan Güncel VİP , Wall Ve lag Hilesidir , Güzel bir yazılı anlatım ve güzel bir anlatım videosu bulunmaktadır. Bu hile yabancı sitelerden alınarak sizlere sunulmuştur. :anlatim: Wolfteamın İçine atılacak diye bir rar vardır . İndireceğiniz dosyada bu dosyaları wolfteam klasörüne atacaksınız. Sonrasında İse Proinject isminde Bir Txt belgesi bulunmaktadır , Onu açalım ve [color=#6633ff]Inject.Dll = ''xTr Wall Hack.dll[/color Yazan yere , [color=#6633ff]Buddy2.dll[/color yazalım ve kapatalım. Sonrasında İse ** Injectörünü açalım ve 10 saniye bekleyelim Açılan ''Cmd'' Konsolu Gittikten Sonra Wolfteam'a Girelim Gelen Bellek Written Hatasını Kapatmadan Sağ Köşeye Alalım ve Oyunumuza devam edelim. Sunucu Seçme bölümü geldiğinde ''buttona'' a basıp oyunu kapatalım , ve oyuna yeniden giriş yapalım Ve girdiğimiz bu süreçte Hile Ekranı gelecektir. NOT ; Hileyi kamp seçmeden önce seçeneklerinizi belirleyeniz bir daha Menü açılmıyor . :fragman: :ayir: :down: :ayir: :co: :ayir: :vt: :ayir: :rar: [uyarı]Hile'den oluşacak sorunlardan sitemiz sorumlu değildir[/uyarı]
#5,678
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi