Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cloud SMS - Easy Tablet SMS! v2.5.0 APK Tek Link Full İndir
cQ8EtNS.jpg

:aciklama:
Telefonunuza yeni bir SMS kontrol etmek için Android tablet koyarak bıktınız mı? Beni de. Cloud SMS Eğer tablet SMS mesajlaşma göndermek ve almak için izin Android telefon ve tablet hem de çalıştırılır. Benim tasarım hedefi akılda sadeliği ile, stok Android Mesajlaşma uygulaması hissediyorum üzerine inşa etmek oldu.
Şimdi Android 4.4 KitKat desteği ile!
Bu uygulama internet üzerinden çalışıyor ve bluetooth gerektirmez, paylaşmak (veya iletimi) rehber, ve hatta güvenlik için hesabınızın e-posta sağlamalarının değildir. Sürüm 2.0.0 yeni, tamamen cihazlar arasında mesajlarınızı şifreleyebilirsiniz! (Android 3,0-4,4) Dashclock desteği de kutudan inşa edilmiştir!
Kurulum Gereksinimleri:
1) takın ve tablet üzerinde çalıştırılabilir.
2) takın ve telefonda çalıştırabilirsiniz.
3) Tüm yapılır - tablet gelen ilk SMS göndermek!
* Yerine bir kişinin telefon numarasına mesaj göndermek için mi arıyorsunuz? *
Açık Ayarlar ve Arama / Numara Girişi İletişim için Kişi Listesi Stili değiştirin. Bu seçenek otomatik tamamlama ya da alıcı için bir telefon numarası girerek ile ad ile bir kişi seçmek için izin verir.
** Desteğe ihtiyacınız var? Bir özelliği hakkında bir sorum var? Bana e-posta ve ben geribildirim cevap alamıyorum ben, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım lütfen. **
Destek E-posta Adresi: gmail dot com Bechard.

Önemli Notlar:
* Her iki cihaz üzerinde aynı Google hesabınız olması gerekir. Eğer birden fazla hesabınız varsa, ayarlarında doğru hesabı seçmeniz gerekebilir.
- = Genel Sorunlar = -
* Ekran kapalı iken tablette mesajları almaya gecikmeler yaşamak? Lütfen Wifi uyku politikası değiştirmeyi deneyin. Android Ayarlar, Wifi, (menü) Gelişmiş, Set Wifi her zaman olmak.
* Bazı üçüncü parti SMS uygulamaları SMS veri kilitlemek ve onları diğer uygulamalar ile paylaşmak için bir ayar değişikliği gerektirir.
SMS GO: Under'dan '-> Ayarlar - Menü> Gelişmiş -> Ayarlar Alma' - 'diğer mesaj bildirimi devre dışı bırak' diyor kutunun işaretini kaldırın
MIUI Kullanıcılar: MIUI mesajlaşma uygulamasında "ayarları" gidin ve "Sistem MMS uygulaması öncelikli" işaretli olduğundan emin olun.
Handcent Kullanıcılar: Açık Handcent -> Ayarlar -> Uygulama Ayarlar -> Varsayılan Mesajlaşma uygulaması -> sakatlar. Bunu mesajları bu değişikliği yaptıktan sonra geçmesi için izin için Handcent hizmetlerini yeniden başlatmak veya yeniden başlatmanız gerekebilir.
Diğer SMS Apps: mesajları geçen ilgili herhangi bir ayarı arayın.
Devam edin ve Tablet için SMS almak!

:bilgi:
Google Play Fiyatı: 2.00 TL
Son Güncelleme:
26 Ekim 2014
Boyut: 511k
Mevcut Sürüm: 2.5.0
Gereken Android sürümü: 2.2 ve üzeri

Görseller
a82ZH6Y.jpgnL64fD2.jpg
4KCqRwb.jpg

:ayir: