Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Park: The Stick of Truth İncelemesi
spsot1byk.jpg

Trey Parker ve Matt Stone ikilisinin South Park'ı yapmasının üstünden neredeyse yirmi sene geçti ve artık markalaşan televizyon dizisi, ilk günkü kadar da popülerliğini koruyor diyebilirim. En azından ben geçen onca sezona rağmen aynı zevkle, aynı sırıtışla izlemeye devam ediyorum. Yapımın bugüne kadar birkaç video oyunu yapılsa da, bunlar başarısız denemelerden ibaretti ve hayranları hayal kırıklığına uğratmışlardı. Seneler sonra Obsidian yeni bir fikirle karşımıza çıktı ve South Park'ın J-RPG türündeki oyununu yapmaya başladı. THQ'nın iflas bayrağını çekmiş oluşu her ne kadar uzun ertelemelere sebebiyet verse de, sonunda beklediğimize kavuştuk.

Belki de tüm zamanların en komik ve en protest TV şovu, South Park!

Stick of Truth'ı bu kadar çekici kılan iki etmen var aslında: birincisi, oyunun senaryosunu yazanlar yine Trey Parker ve Matt Stone. Üstelik dizideki özeni buna da gösterdiklerinden, elimizde harika bir metin var. En güzeli de, bu 14-15 saat uzunluğunda bir South Park bölümü gibi! Diğeri ise dizinin özüne sadık kalınışı, ticari kaygılar sebebiyle farklı numaralara girilmeyişi. Görsel tasarımda 3D macerası aramamaları beni özellikle sevindirmişti zaten. Kısacası, diziyi seviyorsanız ve sizi güldürüyorsa, aynı beklentilerle oyunun başına da oturabilirsiniz.
1

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping