Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolfteam Show TV Haberi
Ara
Yargısız İnfaz ! 

Şikayeti Eden kişi dahil kabul ediyor olayın abartıldığını. Başlığı düzenleyebilirseniz..
Ara
Düzenlendi
Ara
Wolfteamda Belki Böylelikle Çoluk Cocuk Kalmaz Oyuna Bir Giriyorum Muhabbetler Hep İlkokul Seviyesi
1
(10-07-2014, 08:44 AM)#SonTurk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Wolfteamda Belki Böylelikle Çoluk Cocuk Kalmaz Oyuna Bir Giriyorum Muhabbetler Hep İlkokul Seviyesi

1 Sebepte buydu oyunu bırakmamda. En basit örneğiyle söyleyeyim;
Giriş oynuyorum. Chris Özel Var. Adamlar bizim Basede tepemizde doğdumuz gibi öldürüyorlar. 2 kişiye 5 kişi. biri geliyor bana bıçak atıyor ve kurduğu cümle: Ha noldu koyduk mu.. ulan 10 yaşındaki veletsin koysan ne olur? sonra bir artistlik, bir havalara girme(gerçi snipe'tan onlara öyle bir çakıyordumda neyse)

Şimdi ZULA'yı bekliyorum.
Ara
Hani İlkokulda Bir Laf Vardır OOOO Laf ****u Gibi Argo Kelimeden Kusuruma Bakmayın
1
(10-07-2014, 08:51 AM)#SonTurk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hani İlkokulda Bir Laf Vardır OOOO Laf ****u Gibi Argo Kelimeden Kusuruma Bakmayın

hah işte aynı örnek. Wolfteam'in cılkı çıktı artık. Oyunda ne ararsan var. Birde utanmadan forum (Wolfteam Forum)'da diyorlarki

Wolfteam Forum Görevlilerinden Biri Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Güvenlik Sistemimiz en iyi. Hilecilere izin vermiyor. O Kadar akıllıca düşünüyorlar ki.. Güvenlik konusunda birinciliğimizi gösterdik
(Not: Bazı kısımları unuttum, aklımdan yazdım  :peh: )
Ara
2. Alıntıya Gülerim Ancak  :haha:
1
:xd:
Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping