S2 – Son Silah Nedir?
S2 – Son Silah Nedir?
S2 – Son Silah Online First Person Shooter oyunudur. Yeni nesil grafikler, birbirinden farklı silahlar, silah aparatları, oyun modları, görsel eşyaları için de barındıran arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz, onlarla birlikte klan kurabileceğiniz bir oyundur.
S2 – Son Silah’a herhangi bir Joygame oyun hesabımla girebilir miyim?
Evet.S2 – Son Silah oynayabilmek için herhangi bir ödeme yapmam gerekir mi?
Hayır , S2 Joygame’in yeni nesil ÜCRETSİZ MMOFPS oyunudur. Oyuna hiçbir şekilde ödeme yapmadan da sahip olabilirsiniz. S2’de nakit mağazası olacak mı?
Evet. Ancak oyun içi nakit mağazası, dengelerin bozulmaması için açık betanın ilerleyen zamanlarında açılacaktır
S2’nin sistem gereksinimleri nedir?
S2 – Son silahın sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir: Minimum Sistem Gereksinimleri İşletim sistemi: XP SP3 İşlemci: P4 – 2.0 Ghz Ekran Kartı: NVidia(FX5700), ATI(Radeon 9500) Ram: 512 HDD: 4 GB Windows Destekleyici: DirectX 9.0c Tavsiye Edilen Gereksinimleri İşletim sistemi: XP SP3, Windows 7 İşlemci: P4 – 3.0 Ghz Ekran Kartı: NVidia(GT 8600), ATI(Radeon HD 3850) Ram: 2 GB HDD: 4 GB Windows Destekleyici: DirectX 9.0c
Oyunda Türkçe dil olacak mı?
Evet. Oyun yüzde 100 Türkçe olarak yayınlanacak.
Oyunu başka bir işletim sistemiyle deneyebilir miyim, örneğin; Mac ve Linux? Hayır. Maalesef böyle bir durum söz konusu değildir. Oyunun sistem gereksinimlerinden de bu durumu kontrol edebilirsiniz.
Oyun içi ismim kaç harften oluşabilir?
S2’deki isimler en az 4 karakter en fazla 16 karakter olmalıdır.
Oyunda nasıl silah değiştirebilirim?
Oyun içinde öldüğünüzde, silah değiştirme tuşu (N) aktif hale gelir. Yeniden canlanmadan önce ‘N’ tuşuna basarsanız, silah değiştirme ekranını görebilirsiniz. Silah resmine çift tıkladığınızda silahınız değişir. Ayrıca silah değişimi için verilen süre oyundan oyuna değişebilir.Kaynak:JoyGame