06-07-2014, 07:52 PM
Apple’dan iWatch beklentisi sürerken yeni haberler geliyor. iWatch ne zaman geliyor? Nasıl olacak?
Apple yeni işletim sistemi iOS 8 ‘i Eylül-Ekim gibi çıkaracak. Yeni işletim sistemiyle birlikte yeni cihazları da çıkacak.
iPhone 6 yeni iPad gibi cihazların yanında artık Apple’dan akıllı saat hamlesi de bekleniyor.

Son gelen haberler ise iWatch’un artık çıkmak üzere olduğuna işaret ediyor.
iWatch için beklentiler şu yönde
Oval OLED dokunmatik ekranlı olması
Kalori değerleri, uyku, kandaki şeker ve oksijen gibi sağlıkla alakalı verileri takip edip kayıt altına alacak teknolojilere sahip olması
Telefona gelen mesajları,bildirimleri vs göstermesi
WWDC 14 etkinliğinde tanıttığı sağlık uygulaması ile geliştirici kiti ve şimdi büyük hastanelerle anlaşmalar yaptığı haberleri ile de Apple’ın sağlık sektöründe devrim niteliğinde yenilikler yaratma çabasında olduğu söylenebilir.
Apple iWatch’un da iOS 8 ile birlikte Eylül-Ekim civarı çıkmasını bekliyoruz.
Apple yeni işletim sistemi iOS 8 ‘i Eylül-Ekim gibi çıkaracak. Yeni işletim sistemiyle birlikte yeni cihazları da çıkacak.
iPhone 6 yeni iPad gibi cihazların yanında artık Apple’dan akıllı saat hamlesi de bekleniyor.

Son gelen haberler ise iWatch’un artık çıkmak üzere olduğuna işaret ediyor.
iWatch için beklentiler şu yönde
Oval OLED dokunmatik ekranlı olması
Kalori değerleri, uyku, kandaki şeker ve oksijen gibi sağlıkla alakalı verileri takip edip kayıt altına alacak teknolojilere sahip olması
Telefona gelen mesajları,bildirimleri vs göstermesi
WWDC 14 etkinliğinde tanıttığı sağlık uygulaması ile geliştirici kiti ve şimdi büyük hastanelerle anlaşmalar yaptığı haberleri ile de Apple’ın sağlık sektöründe devrim niteliğinde yenilikler yaratma çabasında olduğu söylenebilir.
Apple iWatch’un da iOS 8 ile birlikte Eylül-Ekim civarı çıkmasını bekliyoruz.