03-16-2014, 04:54 PM
:hk:
Fizibilite raporları sonucu birkaç sene önce gelişimi durdurulan Microsoft Flight Simulator’un ardından simülasyon oynayan “azınlık” oldukça mutsuz bir hale gelmişti. Aerofly FS ise bu boşluğu dolduracak gibi gözüküyor. FS’den kasıt, Full Scale. Peki bu ne demek? İlk çıkan Aerofly oyunu RC (remote controlled) ibaresi taşıyordu. Yani uzaktan kumandalı uçak ve helikopterlerin simülasyonu yapılıyordu. Her ne kadar kulağa ilk başta fazla kısır bir alan gibi gelse de RC, kendi içinde oldukça geniş bir evrendir. (İnanmayanlar veya inanmak isteyenler www.rcuniverse.com adresine) Yedek parçası, modifikasyonu derken uzaktan kumandalı bir helikopter gerçek bir otomobilden pahalı olabilir. Her neyse, Alman kökenli Ikarus firması maket ve RC’den tanındığı için yeni oyunlarında Full Scale demeyi tercih ediyor. Çünküüüü (evet çok uzadı) yeni oyunda gerçek boyutlardaki uçakları kontrol ediyoruz. Yeni oyunu henüz oynamadım ancak amaç daha ziyade ıskalanmış tür simülasyon için önemli gördüğüm bir haberi paylaşmaktı. Bu anlamda oyuncu aziz dostum Yakshi‘nin de motivasyonuna teşekkür ederim.:bilgi:
Tür: SimulasyonPlatform: PC & MAC
Boyut: 14.89 GB
Crack: RELOADED
Tarih: 24-06-2012
Kaynak: Zamunda
Dil: İngilizce
:fragman:
İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon64 X2
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4850 veya NVIDIA GeForce 9600
HDD: 24 GB boş sabit disk alanı